Carnaval

Om 9.00 uur starten we met een spelletjescircuit  voor groep 1/ 2 en voor groep 3 t/m 8.

Om 11.30 uur  start onze vertrouwde optocht door het centrum van Ulft, rond 12.30 u. zullen we eindigen bij school. Dit jaar gaan we voor het eerst een optocht houden waarbij kinderen met een Carnavalswagentje mee mogen rijden. Deze Carnavalswagen moet wel door de kinderen (met hulp van ouder(s)/ verzorger(s) ) gemaakt worden en voorzien zijn van minstens 4 wielen. U kunt er bijvoorbeeld aan denken om een skelter om te bouwen tot Carnavalswagen. De Carnavalswagen moet in de optocht ook door de kinderen zelfstandig bestuurd kunnen worden (denk aan trekken/ fietsen/ duwen). We hopen er weer een gezellige dag van te maken.

Bij al deze activiteiten is hulp van ouders zeer welkom. Wilt u bij het spelletjescircuit en de optocht helpen, dan kunt u tussendoor gewoon op school blijven en genieten van een fantastische playbackshow.Heeft u interesse?  Geef dan uw keuze, graag vóór maandag 3 februari door via de mail aan juf Inez (groep 6):  inez.vallenduuk@paraatscholen.nl
U kunt zich opgeven voor:
  helpen bij groep 1 - 2.

helpen bij groep 3 t/m 8.
  meelopen tijdens de optocht.
  het verkeer helpen regelen tijdens de optocht.
  het bouwen van een Carnavalswagen samen met mijn kind(eren) en /of vriendjes en vriendinnetjes.

• carnaval