Opening BSO en Peuteropvang Humankind

Op 9 mei 2022 was een historische dag voor De Woelwaters. Voor het eerst in de geschiedenis zit de voorschoolse en naschoolse opvang én de peuteropvang van Humankind in hetzelfde gebouw als de basisschool. De naam is dan ook BSO Middelgraaf en peuteropvang Minigraaf.

De rode loper was uitgelegd om alle kinderen en ouders van de BSO en de peuteropvang feestelijk te onthalen. De officiële opening werd verricht door enkele kinderen. Directeur Willeke van der Burg heette alle ouders, kinderen en medewerkers van BSO en Peuteropvang Humankind van harte welkom. Enkele kinderen mochten het lint doorknippen, daarna mochten alle kinderen en ouders over de rode loper het gebouw binnen.

Deze interne verhuizing heeft als voordeel dat er meer ruimte is voor de peuters en de basisschoolkinderen. Ze zijn nu gehuisvest in een flinke ruimte, met een doorbraak naar het naastgelegen speellokaal. Daardoor kan er ook bij slecht weer lekker binnen gespeeld worden. Het grote plein is natuurlijk beschikbaar bij mooi weer.

Wij wensen alle kinderen heel veel plezier op hun nieuwe locatie.
  • opening Humankind
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT