Afscheid juf Ans en juf Sanne

Op de laatste schooldag was het groot feest op De Woelwaters. Een feest met een lach en een traan, want er gingen 2 juffen de school verlaten. Juf Sanne gaat na 7 jaar op De Woelwaters wat dichter bij huis werken, dat is fijn voor haar gezin met 2 jonge kinderen. Juf Ans gaat na 45 jaar onderwijs, waarvan 41,5 jaar op De Woelwaters, met pensioen.

Het plein was voor de gelegenheid omgetoverd in camping De Woelwaters. Juf Ans en haar man werden thuis opgehaald met een vintage camper. Die kwam op de camping te staan.

Alle groepen deden een optreden, met bijpassende cadeaus. Als traktatie was er een heuse ijscokar waar iedereen zelf een ijsje naar smaak kon kiezen.

's Middags was het druk bij de afscheidsreceptie voor ouders, kinderen, oud-leerlingen en oud-collega's. Het was een prachtig afscheid van deze juffen én van het schooljaar.

• image00074
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT