Alle kinderen hebben recht op gelijke kansen in het onderwijs. Het is belangrijk dat de talenten van alle kinderen en jongeren optimaal benut worden. Dat is niet alleen van belang voor de toekomst van onze kinderen zelf, maar ook voor de toekomst van onze samenleving.

Mocht u hierbij ondersteuning of advies nodig hebben, vragen willen stellen of een luisterend oor kunnen gebruiken, dan kunt u bij diverse samenwerkingspartners van ons terecht. Wij stellen ze hieronder graag aan u voor. 


Marije Klaassen, onze ouderconsulent
 

Mijn naam is Marije Klaassen. Ik ben 45 jaar en ik woon in Gendringen, samen met mijn man en 3 dochters van 7, 9 en 10 jaar oud. Het afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest als jongerenwerker in onze gemeente en voorheen heb ik lange tijd gewerkt als leidster op een Buitenschoolse opvang. Per 1 september ben ik begonnen bij Sociaal Werk Oude IJsselstreek. Samen met mijn collega Lisanne, ga ik de functie van ouderconsulent vervullen. Als ouderconsulent zorgen we ervoor dat er een brug wordt geslagen tussen school, omgeving, kind en gezin zodat alle kinderen mee kunnen blijven doen en hun talenten kunnen ontwikkelen. Elk kind verdient dezelfde kansen.

Ik ben iedere maandagochtend op obs De Woelwaters aanwezig. Loop gerust even binnen!
U kunt mij ook bellen en appen (06-45334237) of mailen (marije@sociaalwerk-oij.nl).

 

Buurtzorg Jong

Zij bieden hulp en ondersteuning aan kinderen, jongeren en hun ouders. De jeugd- en gezinswerkers ondersteunen bij vragen of zorgen over de opvoeding, het gedrag, de ontwikkeling en het dagelijks functioneren van uw kind. Ook jongeren kunnen bellen of mailen als ze een vraag hebben. Wanneer het nodig is, realiseren zij een verwijzing voor specialistische jeugdhulp. 

Ze zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 9.00u en 17.00u op telefoonnummer 0630738834 of mailadres oude-ijsselstreek@bzjong.nl. Het adres is De Blenk 2 te Ulft. Zie voor meer informatie de website: https://www.buurtzorgjong.nl

 

GGD Team Jeugdgezondheid

Onderstaande teamleden zijn aan onze school verbonden. Deze teamleden maken deel uit van een groter JG team binnen de gemeente. 

Jeugdarts
Thomas Elsendoorn
T: 088 – 44 33 113
E: t.elsendoorn@ggdnog.nl

Jeugdverpleegkundige
Ilze Overbeek
T: 088 – 44 33 518
E: i.overbeek@ggdnog.nl

Logopedist
Marianne Schot
T: 088 – 44 33 306
E: m.schot@ggdnog.nl

Assistente Jeugdgezondheid
Marlie Telgenkamp
T: 088 – 44 33 343
E: m.telgenkamp@ggdnog.nl

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken buiten het inloopspreekuur om? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00-12.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 088 – 443 31 00. U kunt ook een e-mail sturen naar: jgz@ggdnog.nl.

 

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT